Det ble en litt sur søndag for Johannes Lange & Co.. Laget skulle reise til Bergen 07.15 søndags morgen, men avreisen ble utsatt i 2,5 time. Dermed ble det en ekstra lang da på reisefot for guttan. Kampen startet tungt for guttan og de raskt under 11-2. Men anført en en meget god Reggie Agbeko kom de raskt tilbake og tok kommandoen i den tøffe bortekampen, og ledet faktisk helt til det stod igjen 7 minutter av siste periode. Storm ledet på det meste med ni poeng, men hjemmelaget kom sterkt i slutten av kampen. Gimle tok over ledelsen og klarte å holde Storm på avstand de siste minuttene. Dermed ble det et litt surt men hederlig 83-77 tap for guttan. De skal ha skryt for en godt gjennomført kamp, forutenom treffprosenten på straffer (6/18, 33,3%), på en bortebane som er blant de tøffeste i ligaen. I tillegg traff hjemmelaget på 50% av sine 3-poengere (11/22), noe som i lag med Storms dårlige straffeprosent til slutt ble avgjørende.

Reggie ble toppscorer i kampen med hele 29 poeng, og hadde i tillegg 10 returer. Giedrius Stankevicius hadde sterke 22 poeng og hele 16 returer. Kaptein Johannes endte på 14 poeng og 7 assist. Mestscorende for Gimle ble Milovan Savic med 27, tett fulgt av tidligere Storm-spiller Hallvard Venstad Staff med 20.