Tromsø Storm var revansjelystne i dag etter tapet for Ammerud lørdag. Ett topptent Storm-lag, anført av kaptein Johannes Lange og Reggie Agbeko, viste fantastisk innsats og tok en meget viktig 86-82 seier. En thriller av en kamp, til publikums fornøyelse!

Reggie var kampens gigant, til tross for feiltrøbbel, og noterte utrolige 32 poeng og 17 returer! Dette var hans beste kamp i Storm-drakten, og jaggu meg satt han ikke to 3-poengere også i dag! Johannes scoret 22 poeng, hadde 9 assist og 7 returer og ledet laget med stø hånd. Vi må også rose de andre guttan med en meget god kamp, og litt ekstra skryt til 19-årige David Berntsen som scoret 4 poeng og tok ned 5 returer på under 9 minutter på banen. Storm viste stor forbedring i forsvar og på retursiden i dag. I går vant Ammerud den 54-33, derav 22 offensive returer. I dag var innsatsen en helt annen og guttan vant den viktige statistikken 38-30, og det var avgjørende for snuoperasjonen deres fra i går.

Vi gratulerer guttan med en kjempekamp og seier! Se statistikken fra kampen her. Du kan også lese fra kampen og om Tromsøhallen-situasjonen i iTromsø.

GoStorm