Sesongen for Tromsø Storm ble dessverre brått over i kvartfinalen i sluttspillet. Kongsberg Miners ble for tøffe. I serien var årets sesong sterkt påvirket av skader, der noen spillere var ute i lengre perioder. Til tross for dette så viste trener David Torrescusa og guttan en god og positiv side av seg. De lå faktisk på andreplass på tabellen rett over nyttår, men dessverre ble to av importene våre skadet, Xavier Fuller og Giedrius Stankevicius, og de siste to månedene bar sterkt preg av det. Selv om de kom tilbake til sluttspillet så var ikke de eller laget helt på topp. Uansett må vi si oss fornøyd med sesongen. Det har vært mange flotte og fantastiske øyeblikk, både på banen og på våre hjemmekamper, der vårt kjære publikum har blitt underholdt og deltatt og vunnet mange flotte premier. Vi var også veldig heldig som har fått mye god underholdning fra de flinke jentene fra Cheza Dansestudio.

Sportslig sett har det også vært mange positive ting, til tross for tidlig exit. Vår amerikaner Xavier hadde en kanonsesong og han ble fortjent kåret til årets forsvarsspiller i ligaen, og i tillegg kom han på Allstar-laget. Kaptein Johannes Rydningen Lange kom tilbake etter meniskoperasjon i fjor sommer, og selv om det midtveis virket som vi kunne miste han, reddet Aleris sesongen hans med en plasmainjeksjon og han ble bare bedre og bedre utover. Giderius fra Litauen imponerte også med solid spill, til tross for både å ha mistet to fortenner og tråkket kraftig over i løpet av de siste månedene. Mest gledelig var det kanskje å se gjennombruddet og utviklingen til unggutten Isak Ramirez Nilsen (18). I sin andre sesong på A-laget fikk han mye tillit av trener David, og har tatt store steg. Han var en trussel i angrep, men viste at han kan bli en forsvarsspiller av rang i ligaen. Vi er også glade og stolte over de mange andre U-19-spillere som debuterte og viste at det gror veldig godt i Tromsø. Fremtiden er veldig lovende!

Vi ønsker å takke alle som har bidratt til nok en flott sesong for Storm. Spillere, trenere, støtteapparat, frivillige, fotograf Gry Berntzen, samarbeidspartnere og alle andre som har stått på for å få dette til. Dere betyr så mye, og er alle fantastiske som står på for idretten vår. Vi vil selvsagt også takke våre herlige og trofaste tilskuere, som nok en sesong støttet guttan og var med på å lage hver kamp til en fest!

En ekstra stor takk til klubbens hovedsamarbeidspartnere; Bed.sys, Coop Extra, Hermes, Jekta Storsenter, Pizzabakeren og Sparebank1 Nord-Norge/Samfunnsløftet samt utstyrsleverandør Macron. Dere gir oss ryggraden for at vi fortsatt kan kjempe i norgestoppen og berike den flotte byen vi bor i!

Vel blåst alle sammen!

Til slutt vil vi ønske alle en riktig god påske! Nyt den i lag med familie og venner.