Tromsø Storm tok i mot Kongsberg Miners i Tromsøhallen i dag. Johannes Lange & Co. stilte sterkt redusert med både Xavier Fuller, Giedrius Stankevicius og Joachim Aabel ute med skader. Kongsberg manglet storskytteren Tobias Rotegård. Storm åpnet med friskt, til tross for tidlig feiltrøbbel på Reggie Agbeko. Storspill av Johannes og meget god skyting også av Aron Nielsen Finstad gjorde at Storm ledet 20-19 etter første periode. De økte ledelsen til 46-42 halvveis. Dessverre ble det for tøft utover i 3. og 4. periode og Kongsberg vant til slutt kontrollert. Sluttresultatet ble 92-68 til gjestene, men guttan skal ha for innsatsen og meget godt spille i 25 av 40 minutter.

Hos Storm var det Johannes som ble mestscorende med 20 poeng, tett fulgt av Aron på 17. Reggie noterte seg for 11 poeng og 10 returer i en kamp han kjempe mot mange høye og sterke Miners-spillere. Hos gjestene var det amerikaneren Jordan Roberts som var bestemann med 27 poeng.

Se statistikk fra kampen her. Les også mer fra kampen på Nordlys.