I morgen er det klart for toppkamp i Tromsøhallen mellom Tromsø Storm og Kongsberg Miners. Kongsberg ligger på andreplass på tabellen, mens Storm ligger på fjerde. Det er kun en måned igjen av grunnserien og kampen om topp fire, som gir hjemmebanefordel i sluttspillet, tilspisser skikkelig.

Storm har vært veldig uheldig med skader den siste tiden. Lagets beste spiller, amerikaneren Xavier Fuller, har vært ute en stund nå med en hamstring skade og er nok ute helt til sluttspillet starter. Videre er Joachim Aabel fortsatt ute med en lyskeskade, og forrige helg var det litauiske Giedrius Stankevicius som va uheldig med et kraftig overtråkk. Det ble konstatert at det ikke var noe brudd i ankelen, men han skal ta MR i dag for å se om det er ytterligere skader. Storm er derfor svekket i serieinnspurten, men de resterende spillerne skal gi alt for å prøve å vinne kamper fremover. Hvis vi ser med positive øyne så vil dette gi de andre spillerne mer spilletid og god matching, som igjen kan være bra til sluttspillet. Kaptein Johannes Lange og Reggie Agbeko har vært meget gode den siste tiden og vil ledet laget de neste kampene. Storm og Kongsberg møttes forrige helg i Kongsberg. Der vant hjemmelaget klart, men det var etter at Storm hadde hatt en meget tøff kamp mot Bærum Basket dagen før og uten Giedrius. Vi vet at guttan vil gi 100%, og håper på støtte fra tribunen.

Våre unggutter har også kamp i allnorsk 1. divisjon, og møter TNT Towers fra Tønsberg. De spiller lørdag kl. 16.30. Vi håper våre trofaste baskettilhengere også får med seg denne kampen.

Vi streber fortsatt med å berike byens befolkning med et flott arrangement på hjemmebane. Vi kan lokke med de største og beste premiene blant kamparrangementer i byen. Her kan publikum vinne trådløs høytaler fra Mobit på Stakkevollveien, gavekort på pizza & brus fra Pizzabakeren, gavekort på lunsj hos Egon på Jekta og vi har vår veldig populære konkurranse Coopay-skuddet. Sistnevnte er en konkurranse der publikum kan vinne Coopay-gavekort pål. 1.000 kroner med å treffe et skudd fra midtbanen, der publikum kan få hjelp fra en av Storm-spillerne. Hvis ingen treffer så øker premiepotten med 1.000 kroner for hver kamp. Premien nå på lørdag er oppe i hele 6.000 kroner! På Storm-kamp er det med andre ord gode muligheter for å stikke av med flotte premier. Kampens arrangementsløfter er Total Apartments. De stiller med en flott premie i hovedpausen, et gavekort pål. 1.500,- på Maskinverkstedet. Vi er også så heldige denne gangen at Cheza Dansestudio vil underholde i hovedpausen.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Tromsøhallen. Ta med familien, en venn eller venninne eller to og kom!