Tromsø Storm tok i mot Ammerud i Tromsøhallen i ettermiddag. I tre av fire perioder fulgte lagene hverandre, men Ammerud utklasset hjemmelaget i tredje periode med hele 31-15. Etter å ha ligget under med hele 19 poeng i andre periode kjempet Storm seg tilbake i kampen og lå bare fire poeng bak (50-54) med 3 minutter igjen i tredje periode. Dessverre så satte Ammerud de neste 12 poengene i perioden, derav tre 3-poengere. Nok en gang bak med 16 poeng så klarte ikke guttan å kjempe seg tilbake. Ammerud vant til slutt 79-68, og tok dermed en viktig seier i kampen om å overleve og kapre siste sluttspillplass.

Mustapha Dippa, Roy Emeka Nwachukwu og Eric Gilchrese ble kampen fremste spillere med henholdsvis 28, 17 og 15 poeng. Hos Storm var unggutten Isak Ramirez Nilsen, som har hatt en voldsom utvikling i år, beste mann. Isak var høyt og lavt. Scoret 8 poeng, tok 5 returer, hadde hele 5 steals og ikke minst spille veldig bra forsvar. Utrolig artig å se hans framgang i år. Ellers noterte Johannes Lange, Reggie Agbeko og Marcus Wynn seg for 17, 16 og 11 poeng. Spesielt gledelig var det å se Marcus tilbake i godt gammelt slag. Men med både Xavier Fuller og Giedrius Stankevicius ute med skade så ble Storm veldig små mot Ammeruds høye spillere og overkjørt på retursiden. Ammerud vant returstatistikken hele 54-33, og var nok den største årsaken til at Ammerud vant kampen.

Nå må guttan legge bak seg skuffelsen og reise seg til i morgen klokken 15.00, når det er klart for et nytt oppgjør mellom lagene. Vi håper så mange som mulig legger turen til Tromsøhallen og støtter guttan i kampen om seier.