Med under en måned til seriestart i BLNO begynner ting å falle på plass for laget. I helgen ankom klubbens to nye importer, John Joseph (Joey) Potts og Gary Solomon, byen og ble tatt i mot av tidligere Storm-trener og nå sportslig leder Kenneth Webb. Storms nye trener Cosmin Blagoi ankom for nesten to uker siden. Laget startet hovedoppkjøringen sin i går, og skal frem mot seriestart spille turnering i Kiruna, samt kanskje noen kamper på hjemmebane mot et lag fra Superettan i Sverige.

En liten presentasjon av de nye importene og treneren;

Joey Potts (25) er en 208 cm høy forward fra Marin, California. Han spilte sist sesong i Romania for CSM Steaua Bucuresti der han snittet 14,2 ppg og 7,7 rpg. Joey er lang og atletisk forward, og fikk gode skussmål fra sin trener i Romania, som er en god trenerkollega av Storms nye hovedtrener Cosmin Blagoi. Vi tror han vil passe godt inn i den norske ligaen.

Gary Solomon (24) er en amerikansk guard fra Detroit, Michigan. Han gikk ut fra Lewis University i vår der han snittet på 11,6 ppg, 5,6 rpg og 2,2 apg. En 196 cm høy, atletisk guard som også er en meget god forsvarsspiller (All-Defensive Team). En spennende signering.

Cosmin Blagoi (39) er klubbens nye hovedtrener. Dette er hans andre klubb i Norge. Han var i Trondheim hos Nidaros Jets for to sesonger siden, og er nå klar for ligaens nordligste lag. En ung, talentfull og fremadstormende trener som virker å ha fått en god start i byen.

Vi ønsker alle tre velkommen til klubben og byen. Vi har stor tro på en god og spennende sesong. Vi gleder oss til seriestart!