Vi har gleden av å informere om at Kenneth Webb, tidligere suksesstrener, har takket ja til å bli ny sportslig leder i klubben. Han avløser Ronny Lange, som har vært dette de siste årene. Dette er en frivillig oppgave. Dette er en frivillig oppgave. Kenneth, som tidligere meldt, fortsetter som hovedtrener i Tromsø Storm Ungdom kommende sesong. Hans rolle i basketsporten i Tromsø blir dermed enda større.

Dette er en meget god nyhet for klubben, og en perfekt stilling for Kenneth. Han er klubbens mest meritterte trener gjennom tidene og har en en utrolig lang og god CV i basketgamet, både som spiller og trener. Rett mann til rett oppgave, sier styremedlem Ørjan Sandvik Hansen. I tillegg får han med seg både Ronny Lange og tidligere Storm-kaptein Aslak Smalås med i det sportslige utvalget. Hovedansvarsområdet for Kenneth og dette utvalget blir arbeidet rundt, trener og spillerstallen, både norske og importsiden.

De er allerede godt i gang med jobben for kommende sesong. Klubben er veldig glad og takknemlig for at Kenneth & Co. har tatt på seg denne viktige oppgaven. Strålende nyheter for klubben!