Det ble som forventet en spennende kamp mellom Bærum Basket og Tromsø Storm i Nadderudhallen i dag. Storm tok riktignok kommandoen i kampen tidlig og førte an og ledet hele 67-50 før siste periode. Men så startet dramaet. Hjemmelaget begynte å treffe på skuddene sine. Stian Mjøs, som kun hadde truffet på en 3-poenger de første tre periodene, stod frem og satte tre 3-poengere når hjemmelaget kjempet seg tilbake i kampen og tok utrolig nok ledelsen 75-74 med kun 1,5 minutt igjen. Heldigvis svarte Reggie Agbeko med fem strake poeng og Storm sikret dermed en utrolig viktig 80-76 seier. Skår i gleden var at Giderius Stankevicius tråkket kraftig over 30 sekunder før slutt, og det så ikke bra ut for den store og viktige kjempen fra Litauen. Vi krysser fingrene for at det ikke er alvorlig.
Vi gratulerer guttan med seieren. I dag var det mange som bidro sterkt både offensivt og i forsvar, men Reggie og kaptein Johannes ledet an for Storm med henholdsvis 23 og 20 poeng.