Tromsø Storms hovedtrener Sergio Vicente Belena fikk en meget fristende jobbtilbud fra Spania (3. divisjon) i helgen som han ikke kunne nei til. Han tok kontakt med klubben og spurte om han kunne bli løst fra kontrakten umiddelbart slik at han kunne ta denne «drømmejobben» i Spania. Klubben sjekket muligheten for en annen løsning lokalt og lyktes. Dermed ble klubben enig om å løse Sergio fra kontrakten slik at han kunne akseptere tilbudet han fikk. Sergio var ny trener i Storm denne sesongen og har gjort en veldig god jobb her, og vi ønsket ikke å legge noen hindringer i veien for han når tilbudet dukket opp. Covid-19 har også gjort det litt vanskeligere for han å være så langt borte fra familien. Vi takker Sergio for jobben han har gjort i år og ønsker han lykke til i Spania.

Inn kommer fjorårets trener og tidligere spiller Aslak Smalås som hovedtrener. Og i tillegg får han med seg svensken Stefan Petterson, som var Storm-aktuell i fjor sommer og som jobber for Tromsø Storm Ungdom denne sesongen, som assistent. Vi tror dette blir en veldig bra løsning og vil gi laget enda mer kompetanse og støtte fremover. Aslak har gjort en kjempegod jobb for klubben tidligere og har også hjulpet litt til i år. Stefan er trener for BLNO-damene samt andre aldersbestemte lag i Storm Ungdom i dag. Han har også lang erfaring fra både herreligaen i Sverige og aldersbestemte landslag der. Han har også fulgt Storm-laget på enkelte treninger og kamper tidligere i år, samt har flere av ungguttene på basketlinjen ved Tromsdalen vgs..

Klubben takker Aslak, Stefan og Storm Ungdom for rask og smidig hjelp når situasjonen dukket opp og ønsker dem lykke til i jobben ut sesongen.