IMG_8423 Vi er klare til kamp! Er du klar? På gårsdagens trening var hovedvekten lagt på forberedelser til kampen mot Asker Aliens, blant annet med mye fokus på spillesystemer og forsvarsarbeid. Videoen av forrige møte med Asker Aliens der vi tapte knepent på bortebane, var behørig analysert og styrker og svakheter ble gjennomgått av trener Webb og presentert for spillergruppa under en 2 timer lang økt i går kveld.

Deretter ble det tatt portrettbilder av spillerne og treneren, slik at disse er klare til bruk på storskjermen på søndag. To av spillerne deltok ikke på gårsdagens økt, det var Simen Samuelsen og Adam Finstad. Førstnevnte har hatt føling med jumpers knee i det siste, og Finstad som pendler mellom Harstad og Tromsø befant seg i Harstad i går, men blir å finne i Tromsø når kampen blåses igang på søndag klokken 16.

Idag har spillerne en lett treningsøkt fra klokken 11, før de skal delta på kamparrangementet til Tromsø Storm Ungdom som har byserie-lørdag med drøssevis av kamper for de yngste spillerne i Tromsø.

På søndag braker det løs. Kampstart er klokken 16.00 og dørene i Tromsøhallen åpner klokken 15.00.  Vel møtt!