Har du noen gang lurt på hvordan det er å invitere 2000 gjester til fest? Vel, det er hektisk og veldig morsomt! Med første hjemmekamp nå på søndag er det mye som skal være på plass før vi kan ta i mot alle våre gjester, både tilreisende bortelag fra Asker Aliens og ikke minst vårt trofaste og fantastiske publikum.

Kaffe, pølser, popcorn, billetter, sjokolade, frukt, sesongkort, brus, underholdning, dansejenter, nye spillerdrakter, invitasjoner, flyers, promotering, akkrediteringskort, premier til konkurranser, nye mikrofoner, folk til å styre lyd og lys, kioskpersonale, vaffelsteikere, prosjektor til storskjerm, moppere, vannflasker, håndduker, reklameskilt, riggepersonell, supporterskjerf, plakater og listen fortsetter og fortsetter. Alt dette og mer til må være på plass før vi kan ønske alle hjertelig velkommen til kamp.

Arrangementsansvarlig Nina jobber i alle fall nesten døgnet rundt for at alle ting skal være klappet og klart i tide til kampstart klokken 16, søndag 6. november i Tromsøhallen. Dørene åpner klokken 15 og da håper vi flest mulig av dere er klare til kampen, for vi har i alle fall lagt ned et solid stykke innsats for å forberede til festen og da vil man jo gjerne at gjestene skal komme, trives og ha det gøy.

logo RikkeSkoDSC_0531Arrangementsløfter på denne kampen er en av byens mest fantastiske skobutikker, Rikke Sko ved Strandtorget. De 1500 første som kommer på kampen vil få tildelt en verdikupong fra Rikke Sko som gir deg 100 kroner i rabatt på et par sko. For hvert par sko som selges med slik rabatt gir Rikke Sko 100 kroner i støtte til Tromsø Storm. Rikke Sko vil også ha en liten utstilling av noe av sitt rikholdige utvalg av sko og klær i Tromsøhallen under kampen. DSC_0532

I tillegg til å dele ut verdikuponger, vil det også trekkes ut en heldig vinner av de som har mottatt rabattkupong, og han eller hun vil kunne ta med seg enten en herremodell eller en damemodell av disse flotte Pajar-jakkene som Rikke Sko også selger i sin butikk. Premien har en verdi på hele 5900 kroner, og den skal kunne holde deg varm gjennom hele høsten og vinteren.

Så med andre ord, trenger du noe å varme deg på, enten det er en jakke, kaffe, pølse eller en solid dose basketunderholdning, så vet du at du kan få alt dette og mer til i Tromsøhallen på søndag klokken 16.00.