Helgen på Østlandet ble svært vellykket, men to seiere av to mulige. Fredagens oppgjør mot Centrum Tigers ble av det tette og dramatiske slaget der lagene fulgte hverandre helt tett til siste sekund, og de siste tideler og hundredeler også.

36 sekunder før slutt var stillingen likt 61-61, og med 8 sekunder igjen på klokken fikk vi to straffekast. Det ene satte Anders Solem i kurven og det andre trillet av ringen og ut. Dermed var vi i føringen 62-61. Centrum gikk i angrep og med 5 sekunder igjen på kampuret bommet Centrum på et skudd. Morten Sahlertz ble feilet og høyst uvanlig til han å være, spilte nervene han et puss, og begge skuddene misset. Fremdeles 62-61 til Tromsø Storm på dette tidspunktet. Ballen spratt av ringen etter det siste skuddet og Morten og Mustafa Mahnin kaster seg etter ballen begge i et forsøk på å fange returen. Dommerne blåser feil, og med 0,7 sekunder igjen på klokken står Mustafa Mahnin på straffelinjen for Centrum Tigers. Så skjer noe som ingen av oss i hallen hadde opplevd tidligere, nemlig at Mahnin bommet på to straffekast på rad. Vi sikret oss returen etter siste skudd og dermed gikk tiden ut.

Søndagens kamp mot Langhus ble en atskillig mindre spennende affære. Vi var i førersetet hele veien og det eneste som var av spenning var hvor stor seieren til slutt skulle bli. Samtlige spillere noterte seg på scoringslisten, og det inkluderte også BLNO-debutant Odin Bangsund som fikk sine første poeng i BLNO for Tromsø Storm.

Sluttresultatet i kampen ble 85-40, i en kamp der det som overrasket hjemmespeakeren mest var at Brad Byerson fikk sin første feil i kampen med under 2 minutter igjen å spille.