Asker Aliens logoOptimismen var stor foran kveldens oppgjør mot Asker Aliens, og mange håpet nok på et lettere oppgjør enn den tøffe kampen mot Centrum i går. Asker hadde derimot ikke tenkt å gi seg uten sverdslag, og lot seg heller ikke knekke av at våre gutter opparbeidet seg en bra ledelse tidlig i første periode. Askerguttene tok seg sammen og fikk sving på langskuddene og dermed stod det 16-17 i vår favør etter første periode.

I andre periode sleit vi mer med å få skuddene til å sitte. Gary fant ikke skuddformen i dag, mens Morten og Brad kjempet godt under kurvene og fikk til mye de gangene de tok ansvar og førte ballen til kurven. Også Hani jobbet sterkt og tøft og leverte godt i poengprotokollen. Til pause var Asker i føringen 45-38.

Tredje periode var jevnspilt og tøff og lagene fulgte hverandre hele veien. Dermed stod det 64-58 til Asker før siste periode startet. Våre gutter kom best ut fra start og hentet nesten inn forspranget. Med bare et par minutter igjen lå vi 1-2 poeng bak, men nok en gang var det 3-poengsskytingen til Asker som skapte en ny luke og denne gangen klarte vi ikke å tette igjen forspranget. Forsøkene på å stoppe tiden med å feile førte ikke til at vi klarte ytterligere innhentinger, og sluttresultatet ble 78-71 til Asker.

Et skuffende resultat i dag, men første hjemmekamp, 6. november skal brukes til å gjøre opp for tapet i dag. I mellomtiden er det to nye bortekamper kommende helg, først mot Centrum Tigers på lørdag og deretter Langhus på søndag.