Etter tre lange uker uten seriekamper ruller serien endelig videre. I ettermiddag møter vi Centrum Tigers i Vulkanhallen i Oslo sentrum, et lag som har vært utenfor BLNO i mange lange år. Faktisk må vi helt tilbake til sesongen 2001-2002 sist gang Centrum var i BLNO, men det betyr ikke at laget som entrer banen i kveld er et urutinert lag, snarere tvert i mot.

Etter at Centrum rykket opp fra 1. divisjon ble det en ren folkevandring av rutinerte spilere fra Asker Aliens til Centrum, noe som resulterte i at det nyopprykkede laget i dag fremstår som en av de virkelig store favorittene til å ta hjem pokalen denne sesongen.

Blant de som har trukket på seg Centrum-trøya finner vi blant andre Mustafa Mahnin, Ronny Karlsen, Frank Nyborg, Lars Jæger Thorkildsen og Christian Hinch, i tillegg til Thomas Vangen. Dette var startoppstillingen som gav Asker seriegull sist sesong, og det er ingen grunn til å tro at det ikke skulle holde til medalje denne gangen.

Våre gutter er i alle fall atskillig bedre forberedt enn for tre uker siden, så gjenstår det å se om det holder til å tukte en av årets store favoritter. Kampstart er kl. 19.00 og stedet er Vulkanhallen.