Etter to tunge dager var endelig smilet og den gode stemninga tilbake i laget når BLNO-debutanten Langhus stod på motsatt banehalvdel. Den merkbare endringen i innstillinga blant spillerne gjorde seg utslag i en regelrett overkjøring i første periode. Guttene spilte hurtig, bevegelig og underholdende basketball, og vi fikk servert både dunker, “no-look”-pasninger, treffsikker skyting, iherdig forsvarsarbeid og kriging om returer på en måte vi ikke har sett tidligere denne helgen, og i sum resulterte dette i at resultattavlen viste stillingen 6-22 etter første periode.  Derfra og inn var det i grunnen bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli, og sluttresultatet 40-78 vitner om et lag som kanskje endelig er i ferd med å spille seg i form. Langhus har tross alt ikke blitt slaktet av sine øvrige motstandere denne helgen, og hadde Bærum Basket innenfor rekkevidde helt til siste periode i går og spilte også jevnt med Ammerud på fredag.

Brad Byerson som tidvis i går var en skygge av det vi har foventet, viste seg sterkt fram i dag, og gjorde det klart at han kommer til å bli en dominerende spiller denne sesongen. I dag bidro han med 12 returer under egen kurv, 13 poeng, 83% uttelling på skuddene og 6 assists. Morten Sahlertz fortsatte den gode innsatsen fra i går og leverte 12 returer og 20 poeng.

Anders Solem benyttet anledning til å sette ny personlig scoringsrekord i BLNO med hele 17 poeng. I tillegg plukket Anders ned 9 returer, hvorav hele 5 var offensive returer. Når han i tillegg gjør lite feil ellers er dette den klart beste kampen Anders har spilt i BLNO, og vi håper vi får se mer av dette!

Både Dennis Ogolla Johansen, Henrik Lange og Simen Samuelsen viste seg også fram i dag, og jobbet iherdig og hardt hele veien. Dennis noterte seg for en lang trepoenger, Henrik trøkket til med 4 returer

Statistikk fra kampen kan leses her!