Tromsø Storm lagbilde 2010/2011Det var nok en gang duket for en historisk aften i Tromsøhallen – kamp 5 i sluttspillfinalen mellom Tromsø Storm og Bærum Basket. Hele 1.913 tilskuere hadde tatt turen i Tromsøhallen og prøvde å heie Storm-guttan frem til den etterlengtede Kongepokalen. De fremmøtte fikk se et helttent Storm-lag som raskt tok føringen i kampen og ledet 20-10 etter de første ti minuttene. Men Bærums-guttene ga ikke opp og klarte å utligne rett før pause slik at lagene gikk i garderoben helt likt med 37-37 halvveis. I tredje periode startet Bærum godt og fikk opparbeidet seg en 5-10 poengs ledelse som de stort sett holdt til lsutten av kampen. Hjemmelaget kom sterkt tilbake og lå ved et par anledninger kun to poeng bak, men det var kvelden da man ikke skulle lykkes. Dermed red Bærums-guttan av stormen og sikret seg Kongepokalen etter en 74-78 seier. Storm måtte for tredje året på rad ta til takke med sølv, og selv om det er en meget god prestasjon så er man selvsagt veldig skuffet i Storm-leiren. Alle gode ting var ikke 3 denne gangen, og vi må bare prøve oss på nytt neste år. Vi har en klubb helt i norgestoppen og et av de beste idrettsarrangementene i hele idretts-Norge, og det gir grunnlag for videre satsning og optimisme.

Vi gratulerer Bærum Basket med tittelen og ønsker samtidig å rette en utrolig stor takk til alle våre gode samarbeidspartnere, de fantastiske frivillige i klubben og ikke minst Norges herligste publikum!