Tromsø Storm åpnet veldig bra i andre finalekamp i går, tydelig inspirert og motivert etter fredagens seier. Ron Timus & Co. ledet hele 24-14 etter førsteperiode, men Bærum Basket komme sterkt tilbake i andre periode. Ved pause var lagene like langt og det stod 41-41 på poengtavlen. Kampen var tett og jevn, men Bærum-guttan klarte å skaffe seg en liten ledelse inn i fjerde periode og Storm som etter starten hadde begynt å falle litt tilbake til gamle synder slet med å finne det gode lagspillet og rytmen. Dårlig lagspill både i forsvar og angrep, feiltrøbbel på Dag Christensen og Gerald January og en del gale valg på banen ble avgjørende for kamputfallet. Storm lå flere ganger under med kun to poeng i slutten, men klarte ikke å ta over føringen. Når så Bærum-guttan traff på 5 av 6 straffer det siste minuttet så ble det dessverre tap for Storm. Dermed står lagene like langt og Bærum har nå fordelen av hjemmekamp de to neste kampene førstkommende helg. Akkurat nå ser det ut som en meget åpen finale.

I går var det nevnte Ron og Gerald som var mest toneangivende hos Storm. De hadde henholdsvis 24 poeng/12 returer og 24 poeng/17 returer. Ellers var det en solid kamp fra Galin Mihaylov og Hani Issalhi. Kaptein Dag Christensen kom forholdsvis tidlig i feiltrøbbel og dette gjorde at Donald Oatis på bortelaget fikk dominere under kurven. Gerald kom også i feiltrøbbel i siste halvdel av kampen og ble også utvist med litt over 3 minutter igjen av kampen. Hos Bærum var det nevnte Oatis, Nils-Paul Skåra og Daniel Berg som var mest toneangivende.