Gerald JanuaryDet ble en skikkelig festaften på alle de fremmøtte i Tromsøhallen i ettermiddag. Herlige 1.011 hjemmefans fikk se en kjempekamp av Storm-guttan. Det var aldri tvil hvem det beste laget var og Storm vant til slutt hele 84-51, og går dermed til sin tredje sluttspillfinale på rad. I tillegg ble det en rørende seanse i pausen når Peter-Nic. Haakstad ble hedret og utnevnt til æresmedlem i klubben.

Kampen startet forrykende og hjemmelaget tok kontroll og ledet hele 26-15 etter første periode. Anført av en meget opplagt og god Gerald January så avgjorde de egentlig kampen til pause. Storm ledet da hele 41-22, og resten av kampen ble en ren formalitet. Jeff Lange kunne dermed la ungguttene spille mye, og de svarte med å storspille de også, og da tenker vi spesielt på Anders Solem og Aslak Smalås. De gjorde trolig sin beste kamp noensinne i Storm-drakten og høstet mye jubel fra de fremmøtte. Dette var en skikkelig lagseier og guttan viste seg fra sin beste side. Det ser ut som om dem har prikket formen perfekt inn mot sluttspillet. Vi må allikevel fremheve Gerald January som gjorde en kjempekamp med 17 poeng, 12 returer, 3 herlige blokker og et par fantastiske dunker. Hos Ulriken så ble både Audun Eskeland og Taylor Mullenax nøytraliseret. Ulriken var sjanseløse i denne kampen. Uansett så skal de har ros for en meget god sesong, som endte med bronse både i serie og sluttspill.

Det var også en historisk aften der Peter-Nic. Haakstad fikk sin velfortjente hyllest og ble utnevnt til æresmedlem i klubben. Han er kun den andre som får denne utmerkelsen. Tidligere har den avdøde Tryggve Benum Olsen fått utmerkelsen. Det var en rørt og ydmyk Peter Nic. som mottok hedersbevisningen og hyllesten fra alle de fremmøtte, deriblant 40-50 tidligere spillere av han. En flott seanse på en perfekt kveld!