Fredag kl. 18.30 braker det løs i Tromsøhallen. Andre semifinale mellom Tromsø Storm og Ulriken går av stabelen. Storm vant første oppgjør i Bergen forrige helg og vil med seier i morgen avansere til sluttspillfinalen, og det da for tredje året på rad!!!

Det er dermed duket for et fartsfylt og spennende oppgjør. Ulriken vil garantert prøve å stikke kjepper i hjulene for Ron Timus & Co., som igjen sikkert ønsker revansje for det kontroversielle tapet i grunnserien den 30. januar der Ulriken ble tilkjent seieren etter en scoring etter sluttsignalet lød. Det ligger ann til et kjempespennende oppgjør som ingen basket- eller idrettsinteresserte bør gå glipp av.

Vi har også masse annet bra og tilby våre fantastiske og trofaste tilskuere. Klubben ble i går nok en gang kåret til Årets Arrangør i BLNO, og vi vil prøve å vise oss fra vår beste side i morgen også. Vi kan tilby mange konkurranser med flotte premier og ikke minst vil klubben hedre basketguruen Peter Nic. Haakstad med å gjøre han til Æresmedlem. Vi har masse annet bra også på programmet og oppfordrer alle til å ta med familie og venner og legge turen til Tromsøhallen i morgen kl. 18.30 – LA OSS HEIE STORM-GUTTAN FREM TIL EN NY SLUTTSPILLFINALE!

P.S. Hvis mot formodning Ulriken skulle vinne i morgen så vil en tredje og avgjørende kamp spilles kl. 16.00 i Tromsøhallen førstkommende søndag!

Velkommen på kamp!