UtropstegnI går ble det kåret BLNO Awards for denne sesongen. Vi tror mange ble sjokket og skuffet når ikke minst Storms Ron Timus verken ble kåret til MVP i BLNO ei heller kom på All Star laget – UTROLIG!!! Dette er en kåring stemt frem av ligaens trenere og utvalgte sportsjournalister, og vi vil tørre å påstå at dette må være tidenes forbigåelse i BLNO.

Frøyas Edmunds Gabrans ble kåret til årets spiller, og det er ikke tvil om at hans inntreden i Frøya-laget i siste halvdel av sesongen bidro sterkt til at Frøya avsluttet sesongen sterkt. En meget solid spiller, men om han er bedre enn Mustafa Mahnin, Audun Eskeland, Ronny Karlsen eller vår egen Ron Timus kan virkelig diskuteres. Videre så ble Donald Oatis fra Børums Basket kåret til årets forsvarsspiller, noe som faktisk er fortjent. Han har hatt en meget god sesong og ikke minst forsvar og returtagingen er meget høy klasse over. Årets talent ble Gimles Bouna Ndiaye, noe som også var velfortjent. Tromsø Storm ble nok en gang årets arrangør – noe som er uten tvil fortjent! Årets trener ble Asker Aliens Inge Kristiansen. Dette var også velfortjent av en nykommer som tok over for den dyktige Baard Stoller foran denne sesongen og ledet laget til nok et seriemesterskap. Derimot kom sjokk nummer to ved kåringen av Årets lag. Her kom Audun Eskeland, Ronny Karlsen, Peter Bullock, Donald Oatis og Edmunds Gabrans. Utrolig nok en gang at ikke det er funnet plass til klubbens egen Ron Timus! En annen på Storm som kanskje burde vært der er Gerald January, som har vært meget god og stabil i hele debutsesongen sin. Men at en klassespiller som Ron Timus, som mange spillere i ligaen regner som den beste, ikke kom med er ikke mindre enn sjokkerende. Vi regner med at Ron Timus blir kraftig motivert over denne forbigåelsen og bruker det som ekstra motivasjon for semifinalen og eventuell finale. Storm som sluttspillmester og Ron som MVP i finalen tror vi kan være et godt tips!

Uansett så ønsker klubben å gratulere vinnerne av BLNO Awards og vi er nok en gang stolt av å kunne smykke oss som ligaens beste arrangør. Prisen som Årets Arrangør er en hedersbetegnelse som vi kan takke alle som stiller opp på hjemmekampene for. Uten alle som selger billetter, steiker vafler, rigger, styrer musikk, lyd og lys, mopper gulv, står i kiosken, sitter i sekretariatet, oppdaterer storskjerm, snakker i mikrofonen, sørger for barnekroken, dirigerer på parkeringsplassen, rydder og vasker etter kamp og alle andre som bidrar, og ikke minst Norges beste tilskuere, så hadde vi ikke fått denne prisen. Så denne prisen er til oss alle sammen! Sammen skaper vi Norges beste basketballopplevelser på hver eneste hjemmekamp og det skal vi fortsette med!