Første semifinale mellom Ulriken og Tromsø Storm ble spilt i går. Etter en jevn første periode, der Ulriken ledet 24-20, så tok Ron Timus & Co. totalt over kampen. De utklasset Ulriken hele 31-11 i neste periode, og Ulriken klarte aldri å komme inn i kampen igjen. Storm kontrollerte inn til en solid seier på borteseier 73-96 og tok dermed et steg nærmere ny NM-finale. Kamp to går i Tromsøhallen førstkommende fredag og med seier der så vil Storm-guttan være klar for sin tredje finale på rad, men Ulriken vil garantert ha et ord med i laget der.

I gårdagens kamp var det Ron Timus og Hani Issalhi som ledet ann hos Storm. Ron ble mestscorende for Storm med sine 28 poeng, etter meget god skyting. Hani Issalhi spilte sin beste kamp for året og bidro meget sterkt i forsvar og scoret også 15 poeng. Ellers var det en meget god laginnsats som avgjorde kampen, noe som lover godt foran neste kamp, men vi må også gi litt ekstra skryt til Gerald January og Bendik Myhrer. Bendik holdt et lite skyteshow etter pause og traff på hele 6 av 8 3-poengere, mens Gerald scoret 19 poeng og tok 9 returer. En vel gjennomført kamp av guttan og nå må man nullstille og gjøre klar for kampen på fredag. Ulriken er garantert revansjesugne etter en litt svak kamp på hjemmebane i går.