Hani Issalhi 2010/2011Siste kamp i grunnserien ble spilt i ettermiddag. Dag Christensen & Co. møtte Gimle på bortebane og vant enkelt 73-84. Asker Aliens vant borte mot Ammerud 79-87 og sikret seg seriemesterskapet, og dermed endte Storm opp på andreplass i serien. Ulriken tok tredjeplassen til tross for at de tapte siste kamp mot Frøya.

Kampen i dag ble aldri noen jevn affære. Gimle stilte uten sin beste spiller Peter Bullock, som sparte et vondt kne til kvartfinalen mot Ulriken. Dermed ble den en enkel seier for Storm. Kampen var i realiteten avgjort etter 7 minutter da Storm var oppe med nesten 20 poeng. Resten av kampen ble en tålmodighetsprøve for Storm-guttan da seieren egentlig var sikret. Med seieren endte Storm opp på andreplass med et tap mer enn seriemester Asker. Storm fikk i dag også et endelig avslag på protesten fra Ulriken-kampen, men dette fikk ingen betydning da Asker vant sin siste kamp.I dagens kamp var det en febersyk Ron Timus som ble kapens toppscorer med 26 poeng. Gledelig var det også å se at Hani Issalhi (bildet) scoret 15 poeng og hadde hele 6 steals.

Vi gratulerer Asker med seriemesterskapet og nå ser vi frem mot sluttspillet som starter med kvartfinaler neste helg. Asker og Storm går rett til semifinalen og spiller først den 20. mars. Storm møter vinneren av lokaloppgjøret i Bergen mellom Ulriken-Gimle.