Søndag kl. 17.00 (NB! merk klokkeslettet) er det klart for fjerde og siste hjemmekamp på rad i denne omgang når Frøya fra Bergen kommer nordover. Dette er oppgjøret som ble utsatt tidligere i sesongen på grunn av snøvær. Det er duket for et fartsfylt oppgjør og skikkelig dunkeshow!

Storm-guttan har tatt publikum med storm så langt i sesongen, og ikke minst Ron Timus & Gerald January har markert seg ekstra med sine mange spetakulære dunker. Amerikanerne har gitt publikum skikkelig underholdning og de er to av ligaens spillere som dunker mest og heftigst. Den siste som må nevnes i deres kategori er Frøyas atletiske unggutt Miilha Kombat. Unggutten, som er opprinnelig fra Ammerud og tidligere lagkamerat til Hani Issalhi og Ifiok Adahada, er ofte verdt inngangsbilletten alene med sine fantastiske dunker. Det er dermed klart for en liten kamp i kampen mellom ligaens desidert beste dunkere – dette blir garantert vanvittig underholdende!

Storm trenger seier for å fortsatt være med i kampen om seriemesterskapet og sikre hjemmebanefordel i sluttspillet. Frøya hadde en litt tung start i serien men har de siste månedene gjort det meget bra etter laget styrket seg med ukrainske Edmund Gabrans. I tillegg til nevnte Kombat og Gabrans har Frøya den meget gode superveteranen og sympatiske Marco Elsafadi, en av ligaens beste forsvarsspillere og returtagere. Utgangspunktet for en god og underholdende kamp er absolutt til stede.

Vi kan også love et feiende flott arrangement på søndag med mange flotte konkurranser og premier – vi kan nevne digital fotoramme, playstation/Wii-utstyr, Nokia mobiltelefon og mulighet til å vinne gavekort pål. kr. 5.000,- i Gullskuddet sponset av Jekta Storsenter. Tromsøs egen sangstjerne Jardar Johansen (kjent fra sine julekonserter, Det Store Korslaget og Beat for Beat) vil underholde i pausen. Det vil med andre ord bli mange godbiter i Tromsøhallen på søndag – kampen starter denne gangen kl. 17.00.

Ta med familien, en venn eller ti – dette bør man ikke gå glipp av!

Velkommen!

Miilah Kombat