Storm tok i mot Gimle søndag og etter en jevn første omgang så rykket hjemmelaget i fra i tredje periode. Anført av en meget god Bendik Myhrer gikk hjemmelaget opp i en betryggende 15-20 poengs ledelse. Gimle klarte å redusere ledelsen litt, men seieren var aldri truet. Sluttresultat ble 77-65 og Storm ligger nå på andreplass i BLNO etter at Ulriken gikk på et knepent hjemmetap mot Asker Aliens. Asker på sine side virker å ha kontroll på seriegullet med kun 4 kamper igjen å spille. Storm har 5 kamper igjen samt at man avventer svar på protesten fra Ulriken-kampen forrige helg.

Søndag startet som sagt jevnt og publikum ble vitner til noe sjeldent i basketball. Gjestenes Fredrik Gnatt fikk diskvalifiserende foul etter å ha dytte Kurt Figenschau over et reklameskilt. Dermed ble han utvist fra hallen og får også automatisk en kamps karantene. Storm viste nok en gang forbedring på den defensive siden, men dårlig tempo fremover gjorde at det ble en kamp med forholdsvis få poeng. Gledelig var det også å se at Bendik Myhrer spilte nok en bra kamp og begynner å bli skikkelig varm i Storm-trøya. Bærumsgutten noterte seg for hele 18 poeng og satte noen viktige 3-poengere i tredje periode når Storm rykket i fra Gimle. Gerald January spilte også en meget god kamp, kanskje ikke den aller beste offensivt, men utrolig bra i forsvar med 12 reurer og flere solide blokker. Kurt Figenschau skal også ha skryt for en god kamp med også tre 3-poengere. Ron Timus ble hjemmelagets toppscorer med 24 poeng. Hos bortelaget var det den meget solide Peter Bullock som var dominerende med hele 33 poeng og 21 returer – en monsterkamp av amerikaneren med andre ord.

Neste helg avslutter Storm sin rekke med fire hjemmekamper på rad. Den utsatte kampen mot Frøya før jul spilles søndag 13. februar. Her bør det bli nok en seier hvis man ønsker å puste Asker i ryggen i forhold seriemesterskapet.