På søndag er det klart for den tredje hjemmekampen på rad for Ron Timus & Co.. Denne gangen er det Gimle fra Bergen som legger turen nordover. Gimle spilte forresten mot Ulriken, som Storm tapte knepent for forrige helg, og Gimle led samme skjebne som Storm. Peter Bullock og hans medspillere i Gimle ledet 84-80 med et minutt igjen i går, men Ulriken kom tilbake og fikk utliknet før slutt. I ekstraomgangen var Ulriken suveren og vant 102-89 og tok dermed over tabelltoppen i BLNO, riktgnok med en kamp mer en Asker og Storm. Det begynner virkelig å tilspisse seg i toppen av tabellen, og det går mot en nervepirrende avslutning av serien.

Kampen mot Gimle på søndag kl. 16.00 blir garantert en tøff batalje. Gimle har en av de beste spillerne i ligaen i Peter Bullock, en spiller som har skapt mye hodebry for Storm i mange år. I tillegg har de en av de beste skytterne og scorerne i Ivan Djerman. Men Ron Timus & Co. er garantert revansjesugen etter forrige helgs kjedelige tap mot Ulriken. Riktignok er ikke protesten som Storm la inn etter kampen ennå behandlet, så det er fortsatt håp om medhold der. Uansett hva som skjer så må fokuset være å vinne mot Gimle. Storm har kun tapt kun en hjemmekamp hittil i år, og det skal garantert ikke kommet et nytt tap nå.

Vi oppfordre alle Storm- og idrettsinteresserte å legge turen til Tromsøhallen på søndag og hjelp guttan til nok en seier!

Heia Storm