Dag Christensen 2010/2011Første hjemmekamp i det nye året ble spilt i ettermiddag. Ammerud ble sendt hjem med et 89-69 tap mot Dag Christensen & Co.. Det stod 45-29 ved halvtid og Ammerud yppet seg litt i tredje periode, men Storm kontrollerte inn nok en hjemmeseier. Storm er fortsatt ubeseiret i Tromsøhallen denne sesongen.

Hjemmelaget åpnet godt og tok tidlig en solid ledelse mot gjestene fra Oslo. Ammerud stilte uten tidligere Storm-aktuelle Roy Emeka Nwachukwu, som dessverre ble skadet på siste trening før kampen. Storm, anført av en meget opplagt kaptein Dag Christensen, ledet 26-16 etter kampens ti første minutter. Ammerud yppet seg litt i tredje periode og var kun 6 poeng bak ved en anledning, men Jeff Langes gutter skjerpet seg litt og konrollerte inn seieren. Toppscorer for Storm ble Gerald January med sine 27 poeng, men dagens Storm-spiller ble Dag Christensen med 13 poeng og hele 18 returer. Ellers hadde Ron Timus 16 poeng og Galin Mihaylov 15. Hos bortelaget var det nok en gang Samuel Ahmed Diomande som ble lagets toppscorer med sine 29 poeng. Det var 653 tilskuere på kampen, noe som er det laveste publikumsoppmøte denne sesongen. Årsaken var trolig kraftig snøfall og filmfestivalen i byen. Neste helg håper vi på en solid økning da det er duket for toppkamp mot Ulriken i Tromsøhallen.