Det var klasseforskjell på lagene i fredagens kamp mellom Tromsø Storm og Kristiansand Pirates. Allerede etter få minutter var det klart for at piratene ville bli nedkjempet av serielederen. Storm vant lekende lett 110-67 til slutt og har dermed vunnet 10 av 12 kamper denne sesongen. Nå tar ligaen en lang pausen og Storm troner på topp med regjerende mester Asker Aliens hakk i hæl.

I fredagens kamp ble spilletiden godt fordelt på alle spillerne, og ekstra artig var det at ungguttene Alex Boyko og Anders Solem markerte seg positivt med henholdsvis 4 og 5 poeng. Ellers ble Ron Timus nok en gang lagets toppscorer, men måtte seg se slått i scoringsduellen mot Pirates Antonio Russel som hadde 25 poeng. Ellers ble kaptein Dag Christensen kåret til laget bestemann etter en meget solid kamp. Ifiok Adahada (bildet) skal også ha mye ros – han spilte sin beste kamp for året og scoret 18 poeng mot tidligere lagkamerater. Nå kan guttan ta seg en velfortjent liten pause og lade opp til siste halvdel av sesongen – vi gleder oss til fortsettelsen!

Kampen ble sett av 793 tilskuere, noe som man må si seg fornøyd med i disse førjulstider. Og for andre kamp på rad så klarte en Storm-spiller å treffe på et skudd fra midtbanen i Gullskuddet-konkurransen. Dermed vant en meget glad ung gutt et gavekort fra Jekta Storsenter pål. kr. 2.500,-. Storm-spilleren som traff denne gangen var Bendik Myhrer ,til stor jubel fra de fremmøtte – snakk om en fin førjulspresang for unggutten!

Vi i Storm ønsker å takke for oppmøtet og støtten så langt denne sesongen – og vi gleder oss allerede til neste hjemmekamp den 23. januar mot Ammerud.