I kveld er det klart for siste kamp for Tromsø Storm før julen. Motstander er Kristiansand Pirates og kampstart er kl. 18.30 i Tromsøhallen.

Lagene har møttes en gang tidligere denne sesongen og det var i åpningshelgen. Den kampen vant Storm 93-70 etter godt spill av blant annet Bendik Myhrer (bildet) og Gerald January. Det er også duket for et møte med ligaens to beste poengplukkere – nemlig Storms egen Ron Timus og Antonio Russel fra Pirates. Russel leder så langt med et snitt på 28,1 poeng pr. kamp og Ron følger rett bak på 26,3 poeng. Vi tror publikum kan få en herlig kamp i kampen her!

Storm stiller med fullt mannskap, forutenom Dennis Johansen som snart er tilbake etter skade. Ron & Co. ønsker å avslutte første halvdel av sesongen med seier, og revansjere de to tapene forrige helg for Asker Aliens og Bærum Basket. Guttan lover kjempeinnsats, underholdende spill og selvsagt seier!

Det blir et flott arrangement i kveld med mange konkurranser og flotte premier – og “rosin i pølsa” – opptreden av den kjente og populære rapperen Joddski. Ta med deg familien og en venn (eller ti) – dette blir garantert moro!!!