Det var duket for en tøff kamp i Vollenhallen i dag – ubeseirede Storm mot regjerende serie- og sluttspillmester Asker Aliens. Det ble som forventet en jevn og tøff batalje som dessverre hjemmelaget trakk det lengste strået til slutt og vant 92-81. Dermed fikk Ron Timus & Co. årets første tap og spenningen i serien er fortsatt der.

Asker startet bra og tok en 23-16 ledelse etter første periode, men Storm knappet innpå ledelsen og var bare to poeng bak ved halvtid. En god tredjeperiode gjorde at Storm ledet 61-60 før siste periode. En god start der og Ron & Co. ledet 70-62 når det var igjen ca. 7 minutter, men hjemmelaget ga ikke opp. Asker tok ledelsen 80-79 med litt over ett minutt igjen å spille når Ron Timus fikk sin 5 feil og dermed ble utvist. Mustafa Mahnin og hjemmelaget klarte dermed å kontrollere inn en 92-81 seier til slutt. Kampens store spiller ble nevnte Mahnin med hele 31 poeng og 9 returer. Hos Storm var det Ron, Gerald January og Bendik Myhrer som dro det tungste scoringsansvaret med henholdsvis 26, 22 og 14 poeng. Dermed er det fortsatt spenning om seriemestertittelen – Storm står med ett tap og Asker følger rett bak med sine tre. Dermed blir det en viktig og garantert spennende kamp i morgen i Rykkinnhallen når Storm møter Bærum Basket. Dag Christensen & Co. ønsker sikkert å rette opp dagens tap.