Dag Christensen 2010/2011Kaptein Dag Christensen & Co. går en tøff helg i møte. Storm legger turen til hovedstaden og skal møte Asker Aliens og Bærum Basket. Det blir to tøffe kamper og det store spørsmålet er om årets første tap kommer for guttan.

Regjerende serie- og sluttspillmester Asker Aliens står for tur på lørdag. Asker er nok veldig revansjesugne etter tapet i Tromsø for noen uker siden. Asker må vinne denne kampen hvis de skal ha forhåpninger om å forsvare seriemesterskapet fra i fjor. Skulle Asker tape så vil Storm minimum ha vunnet 2 av grunnseriens 3 oppgjør mellom lagene, og dermed være foran på innbyrdes oppgjør ved eventuell poenglikhet. Asker vil da få sitt fjerde tap og dermed må Storm tape hele 5 kamper på de siste 11 kampene for at Asker skal kunne komme før Storm i grunnserien. Presset ligger nok mest på hjemmelaget i denne kampen.

Søndag er det Ron Timus og Bendik Myhrer sitt gamle lag, Bærum Basket, som er motstander. Bærum har hittil i år svingt mye i sine prestasjoner. De har spilt veldige gode kamper og slått blant annet Asker på bortebane, men har også spilte dårlig i enkelte og gått på noen unødvendige tap. Storm vant det første møtet i Tromsøhallen i år med kun 103-98, så det blir nok en jevn affære søndag.

Trener Jeff Lange stiller med et skadefritt mannskap og unggutten Anders Solem, som har vist meget gode takter i Varden den siste tiden, er med i troppen sørover. Vi håper på fortsatt å være ubesiret etter helgen, men det krever to gode kamper av guttan!