Det var et skikkelig toppoppgjør i Tromsøhallen i ettermiddag. Regjerende serie- og sluttspillmester Asker Aliens var motstander, og skulle prøve å bli første laget som klarte å slå Storm i år. Det ble en underholdende og jevn kamp, men Ron Timus & Co. klarte å hale i land en 86-75 seier og har dermed tangert klubbrekorden med sin niende seier på rad.

Storm åpnet veldig bra og tok raskt kommandoen i kampen. Etter første periode så ledet hjemmelaget 27-19. Kaptein Dag Christensen kom i tidlig feiltrøbbel og spilte kun 18 minutter i dag, noe som gjorde at de andre guttan måtte ta ekstra ansvar. Guttan ble litt slitne i perioder og spillet varierte litt mer enn vanlig, men på sitt beste så var det meget bra. Asker, anført av tromsøgutten Lars Jæger Torkildsen, gav aldri opp og var på et tidspunkt bare 4-5 poeng bak med omtrent 5 minutter igjen av kampen. Da tok kampens store spiller Ron Timus (bildet) ansvar og sikret nok en seier til øredøvende jubel fra lagets herlig hjemmefans. Ron Timus ble kampens toppscorer med hele 33 poeng. Videre scoret Galin Mihaylov 16 og Gerald January scoret 15 og Gerald tok også hele 13 returer. Hos bortelaget ble nevnte Torkildsen mestscorende med sine 15 poeng.

Jubelen stod også i taket i hovedpausen da en liten jente ble trekt ut til å prøve seg i Gullskuddet-konkurransen. Hun valgte å bruke en Storm-spiller på skuddet fra midtbanen, og valget falt på unggutten Dennis Johansen. Det viste deg å være et veldig bra valg – Dennis traff på andre forsøk og ungjenta vant dermed et gavekort fra Jekta Storsenter pål. kr. 2.500 til stormende jubel fra sesongbeste 1.320 elleville tilskuere!

Nå har Storm-guttan nesten to uker til neste kamp, og troner på toppen av BLNO – ni av ni seiere så langt i år – dette kan ikke bli bedre!