Det ble en hyggelig ettermiddag i Tromsøhallen i dag. Foran meget hyggelige 1.267 tilskuere serverte Ron Timus & Co. en feiende flott kamp og vant enkelt 97-70 over Ammerud. Dette var den sjette strake seieren i årets serie for Storm-guttan, og neste helg venter to tøffe kamper i Bergen.

Bortelaget yppet seg litt i første periode men de hadde ingenting å stille opp med når serieleder Tromsø Storm fikk flyt på spillet sitt. Anført av en meget god Ron Timus ledet hjemmelaget 30-18 etter de første ti minuttene. Kampen var i realiteten avgjort, men all ære til et hardtarbeidende Ammerud som aldri ga opp og spilte tøft og fysisk. Ron Timus ble kampens toppscorer med hele 32 poeng og hadde også 9 returer. To andre som også spilte meget godt var kaptein Dag Christensen og Bendik Myhrer. Sistnevnte leverte årsbeste og scoret 15 poeng og spilte godt forsvar. Dag scoret 14 poeng og var toneangivende både i forsvar og i angrep. Vi må også gis skryt til Ifiok Adahada som leverte en meget solid kamp mot gamle lagkamerater. Hos bortelaget var det Samuel Diomande med 26 poeng og Thor Afam Hagen med sine 18 poeng som var best.

Det var stor stemning i hallen i dag og ikke bare på grunn av nok en seier. Tjuvstarten på Halloween ble en suksess med mange små som hadde vist stor kreativitet og stilte opp mange flott kostymer. Tre heldige vinner vant flotte premier gitt av arrangementsløfter Bedriftssystemer. Fire andre publikummere vant også fine premier i dagens andre konkurranser, og vi kan nevne at unggutten Tore bare var millimeter fra å vinne hele 5.000,- med et skudd fra midtbanen i hovedpausen. Ellers bidro Storm med innsamling til årets TV-aksjon under kampen. Kjendisene Kristian Figenschau og Jardar Johansen hjalp til med å være bøssebarer, og vi kan meddele at vårt kjære hjemmepublikum bidro godt til innsamlingsaksjonen.

En festfull aften ble det for alle – og Storm er fortsatt ubeseiret!