Forhåpningene var store foran dagens sluttspillfinale i Tromsøhallen, men det tok bare 16-17 minutter av kampen før Asker Aliens avgjorde kampen til sin fordel. Elendig skyting bra hjemmelaget og desto bedre fra bortelaget gjorde at Storm-guttan kom etter med ni poeng ved pause. En maktdemonstrasjon av årets serie- og sluttspillmester Asker i tredje periode satte siste spiker i Storm-kisten. Dessverre spilte guttan årets dårligste kamp i dag, og vi må bare bøye oss i beundring av Asker i dag og gratulere dem med et fortjent NM-gull.
Storm-guttan hadde ikke dagen i dag, og det var en kollektiv svikt som avgjorde kampen Elendig skyting ble avgjørende, og det er vanskelig å vinne kamper når man skyter 1 av 19 trepoenger (5%), og 15 av 50 topoengere. (30%). Vi må bare beklage for den dårlige avslutningen på årets sesong, men vi må takke for den fantastiske støtten gjennom sesongen til alle våre fans, og håper allikevel de er fornøyd med nok et sluttspillsølv og grunnseriebronse – det er jo ikke verst det, eller!?! Nå skal man evaluere årets sesong og se opp og frem på hvordan vi skal bli enda bedre neste sesong.