Ja, da har vi gleden av å invitere til en skikkelig idrettsgodbit til alle tromsøværingene – NM-finale i basketball mellom Tromsø Storm og Asker Aliens. Lørdag kl. 16.00 braker det løs i Tromsøhallen. For andre året på rad er Storm-guttan i BLNO-finalen, og forhåpentligvis kan guttan ta hjem Kongepokalen i år. Vinner guttan lørdag så er det klart for ny kamp søndag kl. 16.00 også (finalen spilles best av fem kamper og Asker leder 2-0 så langt).
Men for at dette skal skje så er dem avhengig av DERES hjelp. Som alle vet så betyr hjemmebane og støtten fra publikum utrolig mye i idretten, og etter forrige helgs to knepne tap i Asker (76-75 og 66-60) så må guttan vinne både lørdag og så søndag for å holde liv i Kongepokal-drømmen. Hvis vi ser på statistikken fra de siste 4 årene så har Storm vunnet hele 41 av 49 oppgjør på hjemmebane (hele 84%)! Det er ikke tvil om at støtten fra publikum også har stor betydning for utfallet av kamper, og det er derfor ekstra viktig at så mange som mulig tar turen i hallen og heier på Matt Lawrence & Co. denne helgen. Storm må vinne og vi trenger hjelp fra vårt fantastiske publikum!!!
Vi lover en skikkelig idrettsfest med topp basketball, spenning, underholdning og mange konkurranser med flotte premier (vi kan nevne kr. 2-3000 i DnB Lykketreffet, mobiltelefon, gavekort, sykkel osv.). Dj-Poppa Lars fra Tungtvann kommer også å spiller musikken!

Parkeringsplassene rundt Tromsøhallen er skikkelig brøytet, men oppfordrer så mange som mulig å ta kollektivt eller gå sammen flere i hver bil!

Dette er en idrettsfest ingen bør gå glipp av!!!
Velkommen på NM-finale i basketball i helgen!

P.S. Vi minner om at sesongkortene ikke gjelder i Finalen!