Etter det litt ufortjente tapet 76-75 på lørdag mot Asker Aliens, så skulle Dag Christensen & Co. utlikne finaleserien med seier søndag. Dessverre startet kampen veldig dårlig for Storm, og hjemmelaget ledet 10-0 etter kun 2-3 minutter. Dette ble en kamp i “oppoverbakke” denne søndags ettermiddag. Riktignok klarte Storm å komme tilbake å få kontakt, men hver gang man var 2-3 poeng og hadde sjansen å ta ledelsen så bommet Storm sine mange skyttere. Dette var dessverre en slik kamp der alt gitt “ring ut”. Dermed klarte Asker å kontrollere seieren i land det siste minuttet ved god straffeskyting. Lørdagens kamp var veldig bra, men den bikket dessverre gal vei i slutten. Det vi kan ta med oss fra denne helgen var mye godt forsvarsspill. Nå står det 2-0 i kamper til Asker, og for at Storm skal kunne vinne Kongepokalen i år så må man vinne tre kamper på rad. Heldigvis så får guttan hjemmebane og sine gode supportere i ryggen til helgen. Her skal det vinnes lørdag slik at det blir en ny kamp søndag, også det i Tromsøhallen. Skulle dette skje så blir det en femte og avgjørende kamp i Vollenhallen neste onsdag. Men først må guttan slå Asker i Tromsøhallen til helgen – og dem treng DIN hjelp!!!