Storm vant i ettermiddag kamp to i semifinalen borte mot Gimle. Nick Livas & Co. åpnet veldig bra og ledet hele 12-24 etter første periode. Gimle kom tilbake og lå under med kun 6 poeng halvveis, men en maktdemonstrasjon fra Storm i tredje periode avgjorde kampen. Sluttresultatet ble 80-98 og Storm er klar for sluttspillfinalen for andre år på rad!

Det rapporteres om en meget god kamp fra guttan, en sterk lagseier i årets viktigste kamp. Trenerteamet Lange & Lange er imponert og meget fornøyd med lagets utvikling den siste tiden. I dagens kamp var det spesielt tre spillere som noterte seg flittig på poengscoren. Matt Lawrence spilte en kanonmatch og traff på hele 13 av 16 skudd (6 av 8 trepoengere). Han endte på hele 32 poeng tett fulgt av Anthony Williams på 24 og Nick Livas på 21. Men dette var som sagt en lagseier der alle guttan bidro masse, og grunnlaget ble lagt med meget godt forsvarsspill. Dag Christensen og Anthony kontrollerte Gimles Peter Bullock og Ivan Djerman, som begge faktisk ble utvist med 5 feil i siste periode. Storm-guttan surfet inn til en solid seier i 4. periode og det var en meget glad gjengs som dermed sikret muligheten om å kjempe om kongepokalen.

Etter denne sterke borteseieren så venter nå årets seriemester Asker Aliens i finalen – altså et møte mellom de to siste seriemesterne i BLNO. Finalen spilles best av fem kamper og starter allerede neste helg i Oslo. Helgen etter er det klart for NM-finale i Nordens Paris.
VI GRATULERER GUTTAN MED FINALEPLASSEN!

Les mer om kampen på airball.no, itromso.no, nordlys.no og se statistikken fra kampen her