Det ble en innholdsrik søndag i forbindelse med kampen mellom Storm og Vikings. Tidlig på dagen ble nyheten om at trenerteamet Bjørn Risshall og Sanel Gabela ble avsatt i Vikings. Kun timer etterpå ble en av bilene, som to skulle ta spillerne til dagens bortekamp mot Storm, utsatt for en ulykke. Bilen med fem spillere fikk sleng på det meget glatte føret og bilen føyk av veien, men heldigvis ble det kun minimale skader på noen av de i bilen. Ny bil måtte oppdrives før spillerne kunne sette kurs for dagens match. Kampen ble utsatt 15 minutter på grunn av dette, men Vikings virket ikke å være spesielt påvirket av dette da de tok føringen i første periode. Bortelaget ledet 20-22 etter de første ti minuttene, men Storm kom bedre tilbake i andre og ledet på det meste med 10 poeng. Men Harstad kom tilbake og lå kun under med to poeng ved pause. I tredje periode så avsluttet Vikings sterkt og ledet 61-68 før de siste ti minuttene. Men som vanlig så ble dette en thriller. Storm kom tilbake og tok ledelsen igjen med Matt Lawrence når det gjenstod halvannet minutt. Harstad utlignet til 81-81 straks etter, og etter et bomskudd fra Storm kunne Harstad gå opp i ledelsen igjen. Meyhar på Harstad bommet på sitt skudd, men dessverre tok Jeff Rogers en offensiv retur med 33 sekunder igjen å spille, og Harstad fikk en ny sjanse. I oppstyret som oppstod i de siste sekundene så gjorde Storm en taktisk brøler, og feilet en Harstad-spiller og dermed fikk Harstad nullstilt skuddklokka, med kun 20,2 sekunder igjen, og dermed kunne de gå for siste skuddet og enten vinne eller i verste fall få ekstraomganger. Meget godt forsvar fra Storm gjorde at Jeff Rogers ikke fikk av noe skudd, men dessverre klarte han i sentre til Mario Woodson som igjen fikk avgårde et skudd i siste sekund. Ballen gikk i kurven i det sluttsignalet lød i hallen. Harstad stakk av med seieren etter en meget innholdsrik dag. Storm spilte en middelmådig kamp, men trolig trenger ikke dette tapet å påvirke kampen om den viktige andreplassen. Storm må nå vinne mot Gimle i Bergen neste helg, mens Gimle må tape enten mot Ulriken eller Asker Aliens samt at Storm vinner siste hjemmekamp mot Ammerud den 14. februar. Spenningen bare stiger og stiger, og nå må Storm-guttan sørge for å fullføre med stil. I dagens kamp var det Matt Lawrence (32 poeng), Anthony Williams (21) og kaptein Dag Christensen som var lagets beste. Hos Harstad var det Ahmed Diomonde og Bendik Myhrer som var lagets beste