Det var knyttet stor spenning til dagens toppmøte i Harstadhallen mellom Vikings og Storm. Jeff Rogers var tilbake i Vikings-trøya, mens Storms lagkaptein Dag Christensen var klar til kamp etter 6 uker på sidelinjen. Dessverre måtte Nick Livas kaste inn det berømte håndkleet grunnet en ankelskade. Kampen bølget veldig mye frem og tilbake, og Rogers var i godt gammelt slag og scoret mye poeng for hjemmelaget. Etter 41-36 ledelse til hjemmelaget ved pause tok Storm over føringen i kampen. Etter tredje periode ledet Storm med fattige to poeng. Siste periode var som tett og spennende, som vanlig må vi vel si (!!!), men Storm var hele tiden noen få poeng foran hjemmelaget. Når det gjenstod 44 sekunder av kampen ledet Storm med seks poeng, og de kunne til slutt innkassere en 70-77 seier over vår erkerival fra sør-fylket. Rogers var hjemmelagets beste spiller mens Anthony Williams og Dag Christensen (bildet) stod mest frem hos Storm. Meget gledelig å ha vår gode kaptein tilbake på banen!

Nå venter et nytt oppgjør mellom lagene allerede førstkommende søndag, men da i Tromsøhallen kl. 16.00. Med seier søndag vil Storm være sikret medalje i årets serie, og sjansene for den viktige andreplassen er desto større. Vi oppfordrer alle basket- og idrettsinteresserte å komme søndag – det blir garantert severdig!