Det har tatt noen dager før man har klart å svelge skuffelsen over tapet for Vikingene fra Harstad, men uansett hvor flau og bitter man er så må vi omtale denne kampen likeså….

Storm hadde vunnet alle tre seriekampene så langt denne sesongen, og kampen sist fredag startet veldig bra for Matt Lawrence & Co.. Storm fikk en tidlig ledelse og den bare økte og økte de to første periodene. På det meste ledet Storm med hele 26 poeng litt ut i 2. periode. Til pause stod det 33-54 til Matt & Co.. Så skjedde det som de fleste, og da tror jeg man også kan medregne nesten alle harstadværingene i hallen, ikke hadde trodd. Harstad-spillerne kom ut i andre omgang og kom inn i kampen igjen med meget godt spill og imponerende skyting. Ledelsen til Storm ble sakte men sikkert spist opp resten av omgangen. Når det gjenstod 38 sekunder av kampen så gikk attpåtil Vikingene opp i ledelsen for første gang siden det stod 5-3 i kampens andre minutt. Galin Mihaylov på Storm bommet så på en trepoenger og Vikingene tok returen og klarte å sikre enn meget overraskende 95-91 seier. Storm klarte å rote vekk en solid ledelse og må lærdom at dette tapet, men vi være ærlig nok til å si at det står stor respekt over hva Bendik Myhrer & Co. gjorde i siste del av kampen. De viste skikkelig moral og klarte å prestere kanskje tidenes comeback i det nord-norske rivaloppgjøret. Vi må bare gratulere og bøye oss i støvet for prestasjonen. Og skal man se ting i et litt større perspektiv så tror jeg at denne Harstad-seieren betydde utrolig mye mer for Harstad som klubb og basketinteressen der. Harstad trengte en opptur og forhåpentligvis kan dette blåse litt mer liv i sørfylket! Seieren gjør også at de to siste oppgjørene mellom lagene blir enda mer interessant og prestigepreget. Vi har noe å se frem til siste helgen i januar, både i Harstad og i Tromsø!