Storm lagbilde 2008Så er dagen vi alle har drømt om lenge kommet. Femte, siste og avgjørende sluttspillfinale mellom Tromsø Storm og Ulriken Eagles står for døren. Dette er første gang i historien at en avgjørende NM-finale går i Tromsø, og rammen rundt den er bare tatt rett ut fra en en knakende Hollywood-produksjon. Storm kan ta klubbens andre kongepokal og det attpåtil på hjemmebane foran vårt fantastiske publikum. Bedre kan det ikke bli!

Dette blir det største sportslige øyeblikket noensinne for Jeff Langes gutter. Laget har hatt tidenes beste sesong med seriemesterskap og første BLNO-finale noensinne og kveld skal guttan krone sesongen også med klubbens første “the double”. Rapportene sier at guttan er kjempetente og alle skadefri og klar til siste krig mot ørnene fra Bergen. I kveld skal Stormen fra nord vingeklippe ørnene og sørge for en historisk aften.

VI KOMMER MED EN STERK OPPFORDRING TIL ALLE BASKET- OG IDRETTSINTERESSERTE – TA TUREN TIL TROMSØHALLEN I KVELD KL. 18.00 – DETTE BØR DU IKKE GÅ GLIPP AV!!! (P.S. Dørene åpner kl. 17.00 – vær ute i god tid.)

Se innslag på itromso.no, les på basket.no og les om Hani og Runar på nrk.no