Taj Finger 2008Det ble som ventet en enkel seier for Storm mot Fjellhamar Stallions på søndag. Storm vartet opp med mye bra spill og vant solide 116-67. Storm er fortsatt på tabelltopp og uten tap så langt.

Taj Finger hadde (bildet) nok en god kamp og ledet et spillesugent Storm-mannskap. Taj hadde 21 poeng, 6 steals og 16 returer på kun 28 minutter, men dette var kampen så og si alle spillere bidro. Kaptein Dag Christensen hadde 12 poeng og 13 returer, Bo Dahl hadde 12 poeng etter 3 av 4 på trepoengsskudd. Ellers viste ungguttene Lars Flydal, Runar Ytrehus og Aslak Smalås at de har tatt et lite steg videre. Solid innsats og henholdsvis 5, 9 og 6 poeng etter meget god skyting fra alle tre. Hos gjestene var det Xavier Mestag og Willy Sharma som dro det største lasset med 25 og 17 poeng. Det skal sies at Fjellhamar stilte uten sin antatt beste spiller Aleksander Paunovic som var ute med skade.

Storm vant sin sjette kamp på rad og spilte en meget god kamp. Hjemmepublikummet fikk oppleve en fartsfylt og velspillende kamp med fire råe dunker fra klubbens nye dunkekonger Taj & Ron. Nå er det viktig å rette fokuset mot toppoppgjøret kommende helg mot Harstad Vikings. Fredag gjester Storm sørfylket og det første slaget om Nord-Norge denne sesongen står for dør. Harstad ligger på tredjeplass så langt etter fire seiere og to tap. Selv om Storm for tiden virker litt hvassere enn Harstad så blir dette trolig en jevn og tøff batalje, som vanlig! Vi ser frem til gigantmøtet i nord!

Her finner dere mer om kampene i helgen på basket.no