Klubben kan med store glede presentere årets foredragsholder i iFokus 2008. Markedsmannen Eivind Smith, som har hatt mange lederstillinger i store norske selskaper som Kellogg Company og Hakon Gruppen, vil legge turen til Tromsø onsdag 30. april.

Tromsø Storm har tre ganger tidligere arrangert iFokus med stor suksess. iFokus er et årlig arrangement på våren som har som mål å hente topp nasjonale foredragsholdere til byen, og knytte idretten og næringslivet mer sammen for byen og landsdelen. Målet er et bedre samarbeid mellom partene og prøve å inspirere, motivere og utvikle byens næringsliv og idrettsklubber slik at man står styrket i en tøff konkurransehverdag. Vi har tidligere hatt Rosenborg-legenden Nils Arne Eggen, reklameguruen Ingebrigt Steen Jensen og i fjor alpin-legenden Kjetil André Aamodt i iFokus. Klubben har høstet mange lovord om både tiltaket og arrangementene. I år har Storm vært så heldige å få markedsmannen Eivind Smith til iFokus.

Eivind Smith er en meget anerkjent mann i norsk næringsliv og ble blant annet kåret til Norges mektigste markedsmann i bladet Kampanje høsten 2000. Smith er også kåret til tidendes beste foredragsholder av Norske Avisers Landsforbund. Det er med andre ord en meget anerkjent og dyktig mann som avholder foredrag på Scandic onsdag 30. april
kl. 15.00. Foredraget er kalt ”Se deg i speilet” og er et inspirasjonsforedrag som setter fokus på individet, teamarbeid og miljø i bedriften. Han setter søkelys på det å tenke positivt og ta ting med godt humør, og hvordan kan man utvikle det enkelte mennesket, forbedre merkevaren sin og ikke minst oppnå utvikling og suksess i bedriften. Dette er et meget spennende foredrag som garantert vil kunne gi mye positivt for alle typer bedrifter, og ikke minst alle ansatte. En person i klubben hadde gleden av å overvære foredraget til Smith i Trondheim for et halvt år siden, og er full av lovord om det.

iFokus har alle tre gangene vært en kjempesuksess som har gitt et meget verdifullt bidrag til klubben økonomisk, med overskudd på over kr. 100.000,- alle gangene. Vi håper og tror at årets foredragsholder vil fortsette denne trenden. Dette er et fordrag man ikke bør gå glipp av.

Tid: Onsdag 30. april 15.00
Enkel servering fra kl. 14.30
Sted: Scandic Hotel (Arctic Hall)
Pris: kr. 500,-
Påmelding: Tlf. 776 16080 eller pr. mail storm@tromsostorm.no