Både Storm og Varden kom tomhendt hjem fra Oslo-turen sist helg. Storm tapte 85-75 mot Kongsberg Penguins på fredag og 81-71 mot Bærums Verk Jets på søndag. Varden fikk som ventet en tøff debut i 1. divisjonen med klare tap både mot Njård, Halden og Fjellhamar.

Storm har fått en dårlig start på sesongen med tap i alle tre kampene. Guttan spilte en veldig bra førsteperiode på fredag og siste halvdel på søndag. Dessverre så virker det som guttan må bruke litt tid på å bli samspilt. Nå er ikke det egentlig noe rart da siste spiller, Mihajlo Delic, kom senest forrige torsdag til Tromsø. Nå har guttan kun en kamp de neste tre ukene og da blir det tid til mye kvalitativ trening med fullt lag, for første gang denne sesongen. Kenneth Webb har utrettelig tro på guttan og det tenner ingen varsellamper nå. Klubben må bare beholde troen og jobbe hardt den neste tiden så vil ting sikkert forandre seg.

Når det gjelder Varden så ble det en tung helg, som ble sterkt preget av sykdom og skader. Marius Lind brakk noen småbein i håndleddet bare noen dager før seriestart, mens Christian Eckhoff tråkket over etter et minutt i sin debutkamp på fredag mot Njård. Både Rune Løhr Hauge og Runar Ytrehus var preget av sykdom fredag og lørdag, og i tillegg så tråkket Rune over allerede etter et minutt spill på lørdag mot Halden. Dermed var tre spillere indisponible de første kampene. De resterende sju guttan gjorde en heroisk innsats, men dessverre var motstanderne både bedre og flere. Uansett var helgen veldig positiv på mange måter. Guttan fikk føle på nivået i divisjonen, de fikk spilt masse og viste at de også lærte mye i løpet av helgen. Laget, som ikke hadde spilt en eneste treningskamp før sesongstart, spilte bare bedre og bedre utover helgen. Til helg venter Hop på hjemmebane og da stiller nok Varden med fullt lag og klar til å ta årets første seier!

Les mer på basket.no