Jeff Lange & Co. har denne helgen to vanskelige og viktige bortekamper foran seg. Fredag går turen til Bergen der Frøya Ambassadors venter. Søndag venter Kongsberg Penguins.

Kampen mot Frøya er mellom de to beste lagene i BL2 ut fra grunnserien. Begge lagene vant sin første kamp i BL2 i forrige uke. Kampen er meget viktig med tanke på hvem som til slutt stikker av med den viktige 1. plassen i BL2. Det forventes at den kampen står mellom disse to lagene, men mye kan skje. Frøya i Bergen er normalt sett en tøff nøtt, selv om Storm knuste Frøya i seriekampen i november med hele 77-106, men da spilte ikke Frode Loftesnes. I returoppgjøret i Tromsø vant Storm 107-102 i en jevn og tøff kamp. Det blir garantert en tøff kamp i morgen.

Guttan reiser til Oslo lørdag og turen går til Kongsberg på søndagen. Her venter et Penguins-lag som har kniven på strupen. De har tapt de to første kampene i BL2 og MÅ vinne for å kunne kjempe om videre sluttspillplass. Ingen må tro at dette blir en lett kamp for Storm. Erfaringsmessig er Penguins et meget vanskelig lag å møte.

Alex Karvanen er klar etter å ha sonet sin karantene. Det meldes om en meget spillesugen russer på trening denne uken, noe som lover bra for Jeff Lange & Co.. Skulle guttan ta med seg en av to seiere denne helgen så må vi være fornøyd. Skulle vi klare å vinne begge kampene så ser ting meget bra ut, men det blir garantert en meget tøff helg for guttan!