Det ble en viktig seier på lørdagen mot Vålerenga Kings, og det faktisk etter ekstraomgang. Det stod 77-77 ved ordinær tid, men guttan festet grepet raskt i ekstraomgangen. Seieren var aldri truet. I tillegg fikk Storm en hjelpende hånd fra våre rivaler Harstad Vikings, som slo Frøya Ambassadors 113-104 etter at Frøya hadde ledet det meste av kampen. Dette var veldig viktig med tanke på å nå sluttspillet. Selv med tap mot Bærums Verk Defenders i går så blir kampen om den siste sluttspillplassen mest sannsynelig avgjort i de to neste kampene mellom Storm og Frøya. Første kamp går førstkommende fredag i Bergen og søndag etter (9/2) i Tromsø. Det går mot en thrilleravslutning uten like!

Lørdagens seier var kjærkommen. Det ble aldri noen velspilt kamp da alt for mye stod på spill, men at guttan klarte å snu kampen og dra i land en seier vitner om super innstilling. Denne blir viktig å ta med seg i de to neste kampene mot Frøya. På Storm utmerket Scott English seg mest med 30 poeng, men også en meget solid kamp fra kaptein Ronny Lange, som noterte seg for sesongbeste 13 poeng, og en god kamp av Travis og Lars. Gleden ble ekstra stor i Storm-leiren da nyheten om at Harstad hadde slått Frøya i Bergen.

Søndagens kamp mot Defenders var jevnspilt helt til slutten av 3. periode. Da ledet guttan 59-56, men pådro seg en teknisk feil hos dommeren grunnet klaging på en dommeravgjørelse. Denne sjansen benyttet Defenders seg til det fulle av og kunne gå til 4. periode med en ledelse på 65-59. Etter dette klarte guttan aldri å komme tett inn på Defenders og kampen endte med tap 93-84. Det var allikevel positive ting å ta med seg. Både innsatsen og spillet lover godt foran sesongavslutningen, og Scott English har virkelig formen inne og scoret hele 31 poeng i går, og til sammen 61 poeng på to kamper i helgen! I tillegg tok han 11 returer. Ellers scoret Travis Reynolds 26 poeng og solide takter fra de fleste på laget. Mikki Jackson ble spart i går da han kjente antydningen av en liten strekk etter lørdagens kamp. Kampen mot Frøya på fredag er viktigere og da skal Mikki være klar.