Storm reiser til Oslo i helgen for å spille to viktige bortekamper. Lørdag spiller vi mot Vålerenga Kings kl. 16.00 i Jordalhallen og søndag spiller vi mot Bærums Verk Defenders kl. 18.30 i Rykkinhallen.

Lørdagens kamp blir veldig viktig. Vålerenga, som har slitt en del i det siste, bør være en overkommelig oppgave for Peter Stenlund & Co. Med seier her vil vi krype opp i ryggen på Frøya på tabellen. Frøya spiller lørdag hjemme mot Harstad og med favorittseier til Harstad så vil ting begynne å bli meget jevnt mellom Storm og Frøya. Og allerede neste neste helg skal nettopp disse lagene møtes i Bergen. Begge lag går inn i noen viktige uker med tanke på siste sluttspillplass.

Søndag er det duket for nok et spennende oppgjør mellom Storm og Defenders. Sist gang lagene møttes i Bærum, noe som var første serieomgang i årets sesong, så vant Storm med 1 poeng etter mye dramatikk og påfølgende protest. Defenders har etter en litt dårlig start virkelig fått sving på sakene og ligger i dag på 4. plass på tabellen, og er allerede klar for sluttspillet. Vi tror uansett at det blir en jevn kamp da de fleste Storm-spillerne trives godt i Rykkinnhallen.

Trener Chricke rapporterer om en god treningsuke og at guttan er heltente på helgens kamper, og først skal Vålerenga tas på lørdag!