Storm tapte kveldens europacupkamp mot finske YMCA Lappeenranta med 85-69. Dermed ble klubben stående uten seier i sin debut i FIBA Regional Challenge.

Storm spilt en god kamp og det var jevnt så og si hele kampen. Storm ledet faktisk når det stod 5-6 minutter igjen. Så hadde de sin dårligste periode i kampen og finnene benyttet muligheten til å dra i fra. De siste minuttene ble det mye desperat skyting fra Storm for å prøve å ta igjen Lappeenranta, men dessverre ble det mye bom og finnene bare økte ledelsen sakte men sikkert. Et 16-poengs tap var ikke karakteristisk for kampbildet, men sånn kan det gå når man fortsatt er læregutter i Europa. På Storm hadde nok en gang Travis Reynolds en kjempekamp og ble toppscorer med 26 poeng, og han hadde 11 returer. Scott English noterte 17 poeng og 12 returer.

Nå tar guttan en velfortjent juleferie med styrket selvtillitt etter to gode kamper. Vi ser allerede frem til den viktige kampen mot Frøya den 5. januar!