Tromsø Storm med kaptein Ronny Lange i spissen skal for første gang i klubbhistorien delta i Europacupen. Storm debuterer i morgen på hjemmebane mot det ukrainske topplaget BC Azovmash. Kampstart kl 18.30 i Tromsøhallen!

Guttan går til debuten med stor glede og iver. Det er vel en liten guttedrøm som går i oppfyllelse i morgen når vi møter BC Azovmash. Nivået på motstanderen er meget høyt og det blir noe som når TIL møtte Chelsea for noen år siden. Guttan har derimot ingen forventninger eller press på seg og kanskje kan man håpe på en liten bombe i morgen kveld. Uansett utfall så vil dette være kjærkommen lærdom og inspirasjon for klubben og spillerne. Å kunne delta i Europacupen er stort og dette er også en del av den sportslige strategien som klubben har.

Vi oppfordrer alle idrettsinteresserte og ikke minst basketinteresserte til å komme i Tromsøhallen og få med seg denne gobiten. Det er første gang Tromsø gjester et så godt basketlag, og ukrainerne er favoritter til å vinne gruppen. Det siste laget i gruppen er fra Finland og heter YMCA Lappeenranta.