Det var en svart dag for Storm i går. Det ble tap i tredje og avgjørende kvartfinale for Prince & Co. mot Kongsberg Penguins. Pingvinene vant til slutt 95-78, og er klar for semifinale mot Oslo Kings.

Storm åpnet bra, men ble fort hengende etter. Kongsberg ledet på det meste med 24 poeng, men vi klart å redusere dette helt ned i 8 poeng i slutten av tredje periode. Dessverre fikk Kongsberg en god start i fjerde periode og fjernet det lille håpet vi hadde om seier. Hjemmebanefordelen ble til slutt avgjørende i denne kvartfinalen. Prince spilte en kjempekamp med hele 16 returer og 37 poeng! Ellers var Scott tydelig preget av sykdommen (se nedenfor).

Det skal også sies at sesongen ikke endte på best mulig måte for Storm. Vi ble rammet av skader og sykdom i den avgjørende fasen av sesongen. Anders Jeansson satt ute hele cuphelgen og sluttspillet og var sårt savnet. Scott spilt med feber både søndag og i går, mens Prince fikk en meniskskade i første kvartfinale, noe som hemmet han en del i de to siste kampene. Dessverre fikk dette avgjørende betydning på sesongen til et ellers så positivt år. Vi fikk 5. plass i serien, NM-sølv i cupen og røk ut i tredje og avgjørende kvartfinale. Hvis ikke Kongsberg ikke vinner sluttspillet, noe som er lite sannsynelig, så vil faktisk Storm bli det fjerde beste laget i Norge denne sesongen, ut i fra serie, cup og sluttspill. Dette vil trolig kunne gi klubben mulighet å spille i NEBL (Nordeuropeiske Basketballliga) neste sesong. Det har derfor vært en positiv sesong totalt sett for klubben, og nå må vi bare jobbe målbevist for å utvikle oss videre og fortsatt være blant landets fire beste klubber.

Les mer om kampen i Tromsø og Nordlys